WERKEN BIJ

MEEWERKEND VOORMAN SCHILDER

 

Wij zijn op zoek naar een proactieve gemotiveerde meewerkend voorman schilder.

  • Op schilders-, onderhouds-en renovatieprojecten ben jij het eerste aanspreekpunt voor de werknemers en je leidinggevende;
  • Je geeft leiding aan je team en werkt zelf mee;
  • Als meewerkend voorman schilder werk je actief samen met de verantwoordelijke uitvoerder of projectleider;
  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoeringskwaliteit, werkomgeving, uitvoeringsplanning en de productiecijfers van je team.
  • Hiervoor leg je (administratieve) verantwoording af richting de uitvoerder of projectleider van het werk;
  • Daarnaast bestel je de benodigde materialen en doe je de eindcontrole van het werk;
  • Overal ben jij voor de klanten hét belangrijkste aanspreekpunt.

 

WIJ VRAGEN

Ben jij 40 uur per week beschikbaar? Beschik jij over een rijbewijs (BE)? Kan jij zowel goed zelfstandig als in groepsverband werken? Zie jij het als een uitdaging je team aan te sturen en te motiveren? Heb jij ervaring in de schildersbranche en dus verftechnisch inzicht? Daarnaast is affiniteit met sociaal maatschappelijk ondernemen een pré en gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat uit Apeldoorn of directe omgeving.

Ben jij enthousiast naar aanleiding van bovenstaand? Dan ontvangen wij graag je curriculum vitae met motivatie! Deze kan je tot 30 november a.s. versturen naar Nathalie van de Loo, nathalie@evisiun.nl. Voor vragen kan je uiteraard telefonisch contact opnemen 055-3018777.

 

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden jou een uitdagende baan in een dynamische branche binnen een onderneming met een ondernemende bedrijfscultuur.

Je komt te werken in een interessante en afwisselende functie waarbij jouw eigen inbreng en mening gewaardeerd wordt.

 

Naast een marktconform salaris ontvang je 8% vakantiegeld, een pensioenregeling en 24 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).

 

Wij streven na ontvangst binnen 48 uur een reactie te geven. De selectieprocedure betreft een persoonlijk gesprek met onze bedrijfsleider waarna er een tweede gesprek gepland zal worden met onze directeur.

STAGE EN AFSTUDEREN

 

Evisiun is een erkend leerbedrijf en wij bieden stagiaires graag de kans om in het kader van hun opleiding hun stageperiode bij ons te vervullen.

Indien u een stageplaats bij ons wilt vervullen kunt u uw sollicitatie met CV richten aan:

Evisiun Totaal Vastgoed Onderhoud

T.a.v. mevrouw N. van de Loo – Pals

E: info@evisiun.nl

Voor nadere informatie kunt u ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer:

055-5402973