WERKEN BIJ

Vacature Allround onderhoudsmedewerker

Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Voor het uitvoeren van diverse onderhoudsprojecten voor particulieren, scholen, overheden en bedrijven zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega!

In deze functie voer je het klachtenonderhoud uit voor verschillende opdrachtgevers. Verder voer je diverse verschillende bouw- of verbouwwerkzaamheden uit.

Je lost diverse timmervraagstukken op;

Je werkt op basis van een werkbon maar overlegt ook vaak even met de klant en je direct leidinggevende;

Je werkt veelal individueel of samen met een collega aan de opdrachten, kunt goed overleggen en gaat voor de beste oplossing.

Naast bovenstaande taken ben je ook flexibel in het uitvoeren van andere onderhoudsklussen.

 

WIJ VRAGEN

Antwoord jij op de volgende vragen volmondig “ja”, reageer dan direct!

Ben jij 40 uur per week beschikbaar? Beschik jij over een rijbewijs (BE)? Kan jij zowel goed zelfstandig als in groepsverband werken? Ben jij handig en denk jij mee in creatieve oplossingen? Heb jij een goede vakkennis en ben jij kwaliteitsbewust? Ben jij flexibel en schakel jij wanneer de situatie hierom vraagt? Ben je VCA gecertificeerd?

Daarnaast is affiniteit met sociaal maatschappelijk ondernemen een pré en gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat uit Apeldoorn of directe omgeving.

Ben jij enthousiast naar aanleiding van bovenstaand? Dan ontvangen wij graag je curriculum vitae met motivatie! Deze kan je tot 28 februari a.s. versturen naar Laura Drost, laura@evisiun.nl. Voor vragen kan je uiteraard telefonisch contact opnemen, tel: 055-5402973.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden jou een uitdagende baan in een dynamische branche binnen een onderneming met een ondernemende bedrijfscultuur. Je komt te werken in een interessante en afwisselende functie waarbij jouw eigen inbreng en mening gewaardeerd wordt.

Naast een marktconform salaris ontvang je 8% vakantiegeld, een pensioenregeling en 24 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).

Wij streven na ontvangst van jouw cv binnen 24 uur een reactie te geven. De selectieprocedure betreft een persoonlijk gesprek met onze bedrijfsmanager waarna er een tweede gesprek gepland zal worden met onze directeur.

STAGE EN AFSTUDEREN

 

Evisiun is een erkend leerbedrijf en wij bieden stagiaires graag de kans om in het kader van hun opleiding hun stageperiode bij ons te vervullen.

Indien u een stageplaats bij ons wilt vervullen kunt u uw sollicitatie met CV richten aan:

Evisiun Totaal Vastgoed Onderhoud

T.a.v. mevrouw L. Drost – Smit

E: laura@evisiun.nl

Voor nadere informatie kunt u ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer:

055-5402973